BALAYAGE

Balayage i HAIRVÆRK i Vejle

BALAYAGE – en naturlig farveteknik, hvor bunden er mørkere end længderne.

100 forskellige nuancer af balayage, hvor netop DIN er skræddersyet til DIT hår, DIN farve og DIN længde. Det er det fede ved balayage.

Men hvad er balayage ? jo ser du – Balayage- ordet balayage er fransk og betyder “strøg”. Så en farveteknik der bliver penslet kreativt på håret.

Balayage’ns resultat bliver naturlig, sunkissed og lysere mod spidserne, en balayage kan laves i mange nuancer, men princippet er det samme. Så en kreativ, skræddersyet farvteknik til dig der ønsker det naturlige look.

Jo flere gange vi laver behandlingen i dit hår, jo mere lys kan den blive. Hvis du stadig tænker…hvad mener du ?? Så kan jeg fortælle at Sarah Jessica Parker fra “Sex and the city” er frontfigur for balayage.

Vi kan lave balayage i skulderlængde hår, langt hår, i krøllet og i glat hår. Det er balayageteknikken der afspejler resultatet og det er noget vi rigtig godt kan lide at praktisere i [HAIRværk]. Balayageteknikken er kreativ, aldrig ens og derfor meget personlig til kunden og sjov for os [HAIRværk]’ere at udføre.

Til balayage bruger vi freestyle.lightener fra KEVIN.MURPHys farveserie COLOR.ME – den er udviklet til formålet og er bygge op på hvid ler og silica.  Det vil sige at den tørre udvendig og forbliver fugtig indvendigt, det gør at vi kan “male” den på og at den ikke skal pakkes ind i papir. ( Det er faktisk det samme som en juledekoration, I ved, lyset kan man rokke længe med inden det låser sig fast )

I denne freestyle.lightener anbefaler vi at bruge colorPhlex, som er et proteinmolekule vi kan tilsætte for at holde håret intakt gennem lysningsprocessen. Vores colorPhlex er certificeret til grøn salon, hvilket betyder at det er lavet på planteekstrakter. En sådan farveprocess afslutter vi altid med en toning, som ændre nuancen af ny-lysnet hår.

Din balayage bliver glad hvis du har den rigtige hjemmepleje. Hvad er den rigtige hjemmepleje så ? Det skal du snakke med en [HAIRVÆRK]’er om, da dit hår har brug for forskellige ting på forskellige tidspunkter.

BOOK TID TIL DIN BALAYAGE HER