BRUDEHÅR

Brudehår laves af de to seje tøser, Mia H & Isabell. Med speciale, erfaring og detaljeorienteret færdigheder indenfor brude og hår mestre de opgaven til UG.

Om du er til – vintage, classic, romantisk, boheme eller moderne brudehår, er det kun dine ønsker der sætter grænser for resultatet. Begge piger samarbejder med landets førende brudekjole forretning, Panayotis. De deltager ligeledes i “BRIDE TO BE WORKSHOP”.

Isabell er brudespecialist og hendes fornemmeste opgave er at imødekomme DIG og dine ønsker.

Isabell samarbejder med Panayotis og er hos dem stylist og frontfigur i forhold til styling, makeup, hårsmykker og slør. Hun kan også tilbyde SHOWPONY Hair Extensions til brug under opsætning.

Isabell tilbyder prøveopsætning til de brude der måtte være i tvivl om det præcise ønske, prisen er 500 kr og session‘en foregår i salonen.

På DIN dag kan Isabell komme til dig, eller du kan komme til hende i HAIRVÆRK. – dertil kan kørsel aftales.

Der vil være god til til at opfylde alle dine ønsker og det aftaler du med Isabell på mail : isabell.dybmose@gmail.com

Priserne er følgende :

BRUDEOPSÆTNING – 1500 kr

BRUDEMAKEUP – 1500 KR

PRØVESTYLING – 500 KR

Mia H tilbyder hendes brudepakke, der indeholder : Konsultation/vejledning inkl. prøvestyling, samt makeup og farvning + retning af bryn & vipper.

Mia H har deltaget i “SAY YES TO THE DRESS”, blæret ikke ?

Det er en selvfølge for Mia H, at der efter dette møde er styr på ALT…hår, make-up, slør, blomster, smykker, farvevalg….you name it !

Varighed : 2 timer.

Session’en foregår hos os i Hairværk. – på selve dagen har Mia H mulighed for at komme hjem privat til dig, hvis dette er et ønske.

I brudepakken er der 20 kilometer inkluderet og skal hun køre længere koster hver kilometer 4 kr.

På DIN store dag er der 2 timer til rådighed.

Prisen er : 4900 kr.

Bookes på telefon 28551212 eller send en mail til : mia.hougaardmadsen@hotmail.com.

– Er der styr på dine brudepiger ? -din mor ? -din søster ? – dine gæster ? Skal dit hår plejes, farves, klippes inden, hvad med bryn & vipper ?

BOOK TID