Chriz, ICON Hairspa & KEVIN.MURPHY GOLD.KEY

KevinMurphy GOLDKEY

CHRIZ som freelance teknikker hos ICON Hairspa.

Dengang…dengang jeg Chriz, var i lære hos STUB INTERCOIFFURE hos Birgitte STUB, i Kolding, ja altså for maaaange år siden…..Kom der en sælger og præsenterede noget nyt, miljøvenligt og helt vild anderledes for os.

Det var produkter for Australien, de kunne noget…de var særlige, lavet af noget rigtig godt, noget nytænkende, noget holdbart. Noget RENT. Det var det globale og i dag, meget kendte brand, KEVIN.MURPHY. Jeg, Chriz var solgt og det var min vej ind i teknikker verdenen.

Det var, trods tiden, MEGET anderledes, da vi dengang lavede permanent og serverede askebægere for vores kunder. ( okay – dengang….I tænker, hvor gammel er du Chriz ?  Det var i tiden 2003-2007 )

Det var Anker – som i dag ejer firmaet ICON Hairspa der forhandler KEVIN.MURPHY i Danmark. DENGANG, den dag, der vidste jeg Chriz at jeg skulle arbejde som teknikker for Anker, det sagde jeg så til ham og han kvitterede med : Chriz, det kan vi snakke om når du bliver voksen og i dag har jeg været ansat freelance i firmaet i 6 år.Det var sådan det startede.

 

Mit job som freelance teknikker er en verden jeg ELSKER sideløbende med min forretning.

Jeg er på uddannelse hele tiden og mulighed for indlæring og udvikling er der ingen højder for. Hos ICON Hairspa er jeg under vingerne på mit store idol, Janni Sørensen, som er min tekniske chef. Hun er om nogen, den mest nørdede jeg kender. Jeg har en go håndfuld kollegaer med hver sin styrke og evne, spredt over landet. 7 af slagsen udgør ICON Hairspa’s tekniske team og det er mig Chriz en ære at være an af disse.

ICON Hairspa huser flere produkt-og farveserier, dansk produceret af ICON Hairspa selv. Det er flere af disse jeg underviser i og som jeg kender, selv i søvne. Det vil sige at – intet står stille og derfor er der hele tiden optimering og mer-læring på denne front. SÅ det vil ingen ende tage – OG HELDIGVIS FOR DET.

Det betyder – jeg Chriz, beskriver her med mine egne ord : Jeg Chriz, funker som en brugsvejledning og jeg deler gerne ud til mine med-frisørkollegaer i det danske land, dog er jeg mest i Jylland og på Fyn.

OKAY – så det betyder for mig Chriz at jeg hver tirsdag er ude af salonen og dele min viden omkring disse skønne produkter og farver, en videreformidling fra ICON Hairspa.

Det gør os en lille smule nørdede i [HAIRVÆRK]

 

I 2015 – I Schweiz, bestod jeg første levet af KEVIN.MURPHY’s uddannelsessytem og blev GOLD.KEY. Vi er 2 i Danmark med den titel. Jeg deler den med min kollega Maria Rydder som ejer salonen VANITY i det indre Kbh.

Jeg må tilså at denne GOLD.KEY er i produktinfo og brugen deraf – hvilket er mega sejt. Jeg vil altid bevare min titel og min GOLD.KEY – som hænger og pynter i [HAIRVÆRK], det der bare er sket er, at ham stjernen KEVIN.MURPHY har lanceret en farvelinie – COLOR.ME – og som Janni siger, Chriz : dit temperament hører hjemme her. SÅ i 2015 da vi lancerede COLOR.ME i Danmark, ja så konventerede jeg til den kemiske verden og jagter nøgler der. Jeg har dog ikke fået en endnu, det kræver hårdt arbejde og et flydende engelsk, da undervisning og alle eksamener er derpå. WELL….some day!

I 2017 blev jeg Chriz, ud af alle, kåret som årets teknikker !!!!!! Den vildeste titel, pokal og det fornemmeste gavekort fik jeg sendt på video – ICON Hairspa holdte julefrokost fredag aften og der sad hjemme i min sofa, højgravid og med en uge til termin. Pokalen står på øverste hylde i [HAIRVÆRK] og jeg sender den taknemmelighed, kærlighed og en lille smule : BLÆR hver dag. Det største skulderklap NOGENSINDE, da den aldrig var blevet givet til nogen før. Helt særlig sejt.

Kort og godt fortalt om ICON Hairspa, mit arbejde som freelance teknikker, GOLD.KEY, kollegaer i hele det danske, der ligeledes driver saloner som mig selv, min chef Janni og direktøren Anker….. SÅ knuselsker jeg det, det gør mig høj, stolt og flyvende. Det birdager med det nyeste til teamet i [HAIRVÆRK] og butikken i sig selv. Det er videreudvikling på højt plan og det er uddannelse jeg Chriz, ikke kan købe for penge.

JEG CHRIZ, ER MEGET TAKNEMMELIG, kærligst Chriz.