[HAIRværk] 2019

Kæreste gæster i [HAIRVÆRK]

I 2019 er vores kodeord OPTIMERING – vi har de sidste to år tonset med indlæring og nye ting i værkstedet. VI STOPPER NATURLIGVIS ALDRIG med at blive bedre !!!! og det er en fact !

MEN i 2019 vil vi have fokus på alt det gode vi har stablet på benene og gøre det endnu mere lækkert.

Så der er kommet to nye behandlinger på tapet der skal gøre dit hår endnu stærkere og smukkere !

AF BLÆRE TING har vi følgende på programmet det første halve år i 2019 :

Chriz skal til Rotterdam og fortsætte hendes evige kemi-uddannelse – her mødes hun med det europæiske KEVIN.MURPHY COLOR.ME team. Derudover deltager hun i undervisning fra en af de store KEVIN.MURPHy kanoner, der kommer til Danmark og underviser ICON HAIRSPA´s tekniske team i klipninger og i produktteknologi, det bliver super spændende. Sidst – arbejder Chriz backstage ved Nordic Hair Award 2019 for KEVIN.MURPHY’s globale COLOR.ME team. – og jov, så går hun på barsel til August 🙂

Fru Strøm & Chriz deltager i Nordens største frisørkonkurrence, menlig Nordic Hair Award. Vi kan ikke løfte sløret for mere endnu desværre. Men en billedekonkurrence hvor alle fra Danmark, Sverige, Norge og Finland kan deltage.

I Maj kommer den berømte Claus Nissen og afholder klippekursus for os – det er ham med vores elskede sakse, nemlig Excellent Edges. Det er vi meget beæret over !!! Det er 2 gang vi kan lokke ham 🙂 Denne gang klipper vi krøller 🙂

Isabell.Dybmose er faldet så godt til på vores team – et sandt lykketræf. Hold op vi er taknemmelige for hende. Hende og kæresten Patrick har netop overtaget deres nye hus og renovere på livet løs. Oven i hatten er der præmiere på “Sommer i Tyrol” hvor Isabell deltager.

Mia H kommer tilbage fra barsel til Juni, dato og arbejdsplan er ikke bestemt endnu, men vi skal nok informere jer. Theo er meget sød og pæn og vi har alle lige været til det skønneste barnedåb.

BUM !!!! 2019 let’s begin.

VOL.3

Isabell Dybmose.

Jo, ser I – vores ‘Kreative værksted’ er i vækst og vi siger hjertelig velkommen til Isabell Dybmose på teamet.

D. 20/8 2018 startede vores nye medspiller, bronzepige, selvstændige frisør og musicalstar Isabell Dybmose.

Sikke fedt altså – vi er super taknemmelige og glæder os til at vise hende frem.

Book din tid her.

Vol.3 kalder vi det fordi en ny epoke er over os med udvikling i ‘værkstedet’ og mini-[HAIRværk]’er på vej. Vi har her skabt en holdbar løsninger for fremtiden, da vi gerne vil være i [HAIRværk] til vi bliver tusse gamle og naturligvis sådan det er muligt at få tider hos os, vi ved sørme godt at vi IKKE er for nemme altid.

Så mens pigerne har holdt ferie har jeg fået lavet lidt om i [HAIRværk] – 3 spejle ned – 4 op og ny disk. Joooo og dertil alle de ting jeg ikke havde tænkt over, stikkontakter, udsugning og den slags, så tusind tak for hjælpen I kære håndværkere. Hvor er det altså bare FEDT. ‘Det Kreative Værksted’ er klar til fotoshoot så hjemmesiden kan blive opdateret med nye billeder. Derudover har vi mange spændende ting i støbeskeen her i efteråret 2018. Faktisk kommer vi os i ‘Alt For Damerne’ / Chriz.

2017 blev et hårrejsende år for HAIRVÆRK.

I en rygende fart startede vores 2017 og sådan fortsatte det !

KORT & GODT – vores 2017.

Chriz rejste til Rotterdam og bestod endnu en “level” af det uddannelsesprogram hun nørder med indenfor kemiens verden COLOR.ME by KEVIN.MURPHY. / jeg elsker det og stopper aldrig !

Mia H og Fru Strøm rejste til London og deltog i det vildeste kursus/show med mange kendte navne på podiet. De besøgte ‘GINO Hairdressing’ – the barber salon hvor Mia H arbejdede da hun boede i London. De kom med som VIP på et backstage-view i følge med ‘GINO Hairdressing’ – det var en lærerig oplevelse / de sender nu de smukkeste og sejeste kunder ud af døren med “THE LONDON LOOK”.

HAIRVÆRK kunne fejre 3 års fødselsdag.

Chriz blev i forbindelse med hendes freelance arbejde kåret som ‘ÅRETS TEKNIKKER’ for ICON Hairspa 2017. / det største skulderklap jeg nogensinde har fået.

2017 var året hvor HAIRVÆRK indgik et samarbejde med ‘MARALYNN SOLE HÅRPLEJE’. Efterår 2018 gæster Maralynn [HAIRVÆRK] og laver hendes balayage og flashlift, som hun er super kendt for. Hold øje med updates på facebook, @hairvaerkvejle & @maralynnsole.haarpleje.

Chriz holdte barsel og startede op igen d.6/6.

2017 bød på 2 ganske dejlige mini HAIRVÆRK’er – velkommen til Fru Strøm’s Sylvester & Chriz’s Sune.

Mia H er er endelig flyttet ind i sit drømmehus og en lille fyr på vej med ankomst i november 2018, Mia H går på barsel d. 12/10 2018.

…-sikke et skønt år

BOOK TID