Langt hår

HAIRVÆRKs filosofi om frisure i langt hår – og langt hår i sig selv. 

Frisure i langt hår tager udgangspunkt i hårets tilstand.

  • Er håret stærkt nok til at bære en frisure i en lang længde ?

Her i skandinavien er vi kendt for at have et – det vi kalder FINT hår ! Det betyder at strukturen på håret er, som udgangspunkt, hverken TYKT eller TYNDT, men et sted liiiiige der i mellem.

Ingen gennemsnit uden undtagelser naturligvis og derved sagt…- er din hår struktur til den fine side, kan det ikke bære så meget vægt/længde, som hvis det nu havde været tykkere i strukturen.

  • Hvor langt kan det blive ?

Vores hår har en livscyklus bestående af 3 faser, heriblandt vækstfasen. Det er længden af perioden hvor håret befinder sig i vækstfasen, der er afgørende for hvor langt håret bliver. Hvert enkelt hår har sin egen livscyklus uafhængig af de andre hårstrå.

Vi fælder 1-2 gange om året og hårvæksten er påvirket af vores hormonbalance. Håret vokser 1,2-1,5 cm pr måned, så omkring 15 cm pr år.

  • Hvad kan jeg gøre for at opnå mit ønske om min frisure i langt hår, hvis forudsætningerne måske ikke er de bedste ?

Et godt råd til et smukkere og sundere hår er at spise b-vitaminer, kombineret med en sund og varieret kost. Vores hårvækst er vild med mørkegrønne grøntsager som spinat og broccoli…det er nemlig det rene jern, zink og vitaminbomber, hvilket er som balsam for hårsækkene.

Hårsækkene som sidder i hovedbunden er dejlig tilpas hvis du feks : Spiser fede fisk, der indeholer omega 3 fedstyrer, b-vitaminer ( igen ) og jern. Din hovedbund vil blive stimuleret og derved gøre sit til at hårsækken ikke falder ud af hovedbunden.

Brugbarhed og håropsætning af din frisure i langt hår.

  • Hvordan kan jeg bruge min frisure i langt hår ?

Din frisure i langt hår kan styles på 700 måder…jo jo, det siger din frisør i hvert fald. Men er det nu til at bikse rundt med derhjemme ? I HAIRVÆRK guider vi dig i håropsætning, så du får mest muligt ud af dit hår.

Med udgangspunkt i grundlag, produkter, værktøjer og TIDEN du vil investere, finder vi nogle håropsætninger eller styles du kan bruge når du selv skal have fingrene i det. Hår er fantastisk og vi kan lave utrolig meget med det, måske også mere end du havde forestillet dig.

I HAIRVÆRK går vi naturligvis ind for at vores kunder ser godt ud og i en fart – også når det gælder håropsætninger derhjemme.  KISS / KEEP IT SUPER SIMPLE – citat : KEVIN.MURPHY.

BOOK TID