MILJØVENLIG HÅRFARVE

Miljøvenlig hårfarve – og tilgang til vores hverdag i salonen. Zenz Therapy Alternative color & COLOR.ME by KEVIN.MURPHY. 

Vi har taget et aktivt valg ang kemien i vores hårfarver. Og farver derfor med den nye generation af miljøvenlige hårfarve. Den miljøvenlige hårfarve serie : Zenz Therapy Alternative Color er dansk produceret. Lavet af vores leverandør ICON Hairspa. Igennem en lang årrække er der blevet optimeret på den miljøvenlig hårfarve, så systemet dækker alle vores behov og forventninger med de samme muligheder som IKKE miljøvenlig hårfarve.

Vore miljøvenlige hårfarve system Zenz Theorapy Alternative Color er uden ammoniak, PPD & resorcinol.

Derimod indeholder det miljøvenlige hårfarve system : Keratinfibre, Jojobaolie & C-vitamin. Disse 3 styrker, beskytter og kontrollere under en miljøvenlig hårfarve behandling. Vores arbejdsmiljø i salonen er forbedret ved ikke at bruge ammoniak, ingen luftgener her. De to mest allergene og hormonforstyrrende farvepigmenter indgår ikke i dette skønne, miljøvenlige hårfarve system. Det globale og anerkendte brand KEVIN.MURPHY lancerede i Danmark, november 2015, sit kendte miljøvenlige hårfarve system : COLOR.ME by KEVIN.MURPHY. Her snakker vi om endu et miljøvenlig hårfarve system der laver op til forventningen.

Vores miljøvenlige hårfarvesystem COLOR.ME by KEVIN.MURPHY er uden ammoniak, PPD og er Cruelty Free. 

Derimod indeholder det miljøvenlige hårfarve system : Honning, Granatæble og Shea Butter, der gør håret blankt, beskytter og styrker under farveprocessen. Som en lille fed feature har vi to crazy-color farvelinjer, der ligeledes går ind under kategorien miljøvenlig hårfarve. Farveteori, keminørderi og teknikker for hele teamet er også noget vi prioritere meget højt, vi nørder og dygtiggør os på den front hver dag.Vores miljøvenlige farvelinje Zenz Alternative Color og COLOR.ME by KEVIN.MURPHY er netop hvad Chriz har speciale i og derved er det lige til højrebenet og bygge på her.Vi bruger tid og kræfter på teorien i ‘klasselokalet’ og ligeledes på praktikken og teknikkerne i vores kreative ‘værksted’. “State of the art” – “Når man taler om kunst, så vil selve håndværket altid være det essentielle i kunsten” – citat : Janni Sørensen, Icon Hairspa. ALT I ALT ved brug af miljøvenlig hårfarve har vi de samme muligheder som med en IKKE miljøvenlig hårfarve. Ingen permanent hos os. Vi har valgt ikke at lave permanent i HAIRVÆRK da det ikke vil passe på vores profil og fordi det giver lugtgener og er meget skrap ved håret. Vi bruger som udgangspunkt ingen staniol, da det tager 100 for miljøet at nedbryde. Vi er vilde med at lave vores farveteknikker med papir i stedet. Ti sidst vil jeg lige pointere at vi farver med miljøvenlige hårfarve systemer – dog er det stadig kemi :-),

hilsen Chriz.