B3 BRAZILIAN BOND BUILDER

B3 Brazilian Bond Builder Color Care – også kaldet B3 i daglig omtale, er en banebrydende professionel serie der genopbygger dit hår og er farvebevarende.

Produkterne efterlader dit hår med en WOW-factor og en skøn duft.

B3 trænger ind i hårets fibre og samler de bindinger der brydes under farve – og kemiske behandlinger. B3 bruger et vandfrit leveringssystem og specielt konstrueret co-polymer der reducerer brud og modvirker hår der vil knække.

I serien findes der :

En Shampoo – B3 Color Care Shampoo, en effektiv sulfatfri og nærende shampoo der genopbygger svovbindingerne, skånsomt fjerner urenheder og beskytter håret. indeholder. Fri for silikoner, sulfater og parabener.

En Conditioner – B3 Color Care Conditioner, en fugtgivende conditioner der genopbygger svovlbindingerne, styrker håret og forhindre skader. Fri for silikoner og parabener. Med UVA / UVB beskyttelse.

En leave-in spray – Ionic Lock, er en leave-in spray der genopbygger svovlbindingerne og bestykker hårfarven. Indeholder B3 Brazilian Bond Builder teknologi, stabiliserer farvemolekylerne, forhindre at pigmenterne forandrer sig og at farven vaskes ud. Reducerer falmende fra solen, reducerer stylingstiden og er varmebeskyttende.

En kur til hjemmepleje – Restore & Protect Reconstruct, indeholder B3Brazilian Bond Builder teknologi, beskytter håret med skader fra daglige styling, hjælper med at styrke håret og hårets bindinger, tilfører intensiv fugt og forhindre at hårfarven falmer.

En intensiv salon kur-behandling du kan få som IN-HOUSE eller TO-GO behandling – du kan booke den her ONLINE BOOKING. En kur som beskytter, relinker og styrker biningerne i håret ved kemiske behandlinger. Et transportsystem og en specifik manipuleret co-polymer, reducerer skader i håret dramatisk og farvens glans og vitalitet forbedre. B3 Brazilian Bond Builder systemet styrker og beskytter hårets bindinger såsom svovlbindingerne, samt giver glans, blødhed og plejende effekt i håret – alt dette i KUN 1 BEHANDLING ! B3 arbejder målrettet på celleniveau og reparerer de ødelagte bindinger, der får håret til at knække over tid. Ved at tilsætte B3 i alle vores kemiske behandlinger hjælper det effektivt med at genoprette hårets integritet. Resultatet er en væsentlig reduktion af knækket hår under disse behandlinger. Håret bliver mærkbart stærkere, sundere, mere modstandsdygtigt og giver mere levende og glansfulde farver. Hairværk anbefaler naturligvis B3 BONDER i alle vore farvebehandlinger 😉

Ydermere kan B3 serien bruges til andet end farvet hår. Den er god til gråt hår og sart hovedbund. B3 Brazilian Bond Builder Color Care serien er GODKENDT TIL CURLY GIRL metoden.

B3 er uden sulfater og er certificeret til GRØN salon.

B3 Brazilian Bond Builder FACTS & GO-TO :

Shampoo og Conditioner bruges hver gang du vasker hår.

B3 kur til hjemmepleje – Restore & Protect Reconstruct, bruges hver 6 gang du vasker hår, det skader bestemt ikke og bruge den oftere, lad den sidde 10-15 min og skyld den ud.

Lave-in spray – Ionic Lock, bruges hver gang dit hår er vådt, husk at ryste den da den er tokomponent – spray den i eller fordel den i hænderne og påfør.

Vores leverandør er : http://shop.avisiongroup.dk