BABYLIGHTS

Babylights er små, fine, raffinerede og naturlige reflekser. Der anvendes en fin teknik for at skabe et fler dimensionel resultat. Der vil give liv og naturlig optimering af eventuelle gamle farver eller din naturlige farve.

Teknikken kan minde om vores “Ols School” teknik, hvor reflekser er reflekser….lisom I kender dem. DOG er denne nye og trendy farveteknik mere tidskrævende, da det er 100% præcisions arbejde ! Det kræver rutine og håndværk. Har du mon prøvet og få lavet reflekser hvor du allerede følte at der var udgroning på inden du kom hjem fra frisøren ? – det sker ikke her… Det er det der kendetegner vores babylights. Resultatet og det mange af jer der gæster Hairværk efterspørger i nutidens hårmode er et naturligt look, en blød udgroning og mindre vedligehold. Babylights kan laves i forskellige nuancer, der matcher dig, din hudtone og dit hår.

Det er ligeledes muligt at tilføje nyt liv til sine “babylights” med en toning mellem dine besøg hos os. Altså, du kan “trække” tiden og skifte nuancen på dit hår. SNEDIGT !

“Babylights” udtrykket har sin oprindelse fra mængden af hår der bliver lysnet og fra at skulle ligne børns naturlige, fler dimensionelle hårfarve. En smuk, levende sommerfarve BUM KARL ! Samsurium : Naturlig, raffineret og tidskrævende teknik = lidt dyrere.

Book tid til babylights her.

Og var det alligevel ikke babylights der matchede dig, dit hår og dit ønske, kan du læse om vores “Balayage” behandling her