BALAYAGE

BALAYAGE – en naturlig farveteknik, hvor bunden er mørkere end længderne. 100 forskellige nuancer af balayage, hvor netop DIN er skræddersyet til DIT hår, DIN farve og DIN længde. Det er det unikke ved denne specielle og teknisk svære farveteknik.

Men hvad er balayage ? jo ser du – ordet balayage er fransk og betyder “strøg”. Så en farveteknik der bliver penslet kreativt på håret. Balayage’ns resultat bliver naturlig, sunkissed og lysere mod spidserne, og kan laves i mange nuancer, men princippet er det samme. Så en kreativ, skræddersyet farvteknik til dig der ønsker det naturlige look. Jo flere gange vi laver behandlingen i dit hår, jo mere lys kan den blive.

Hvis du stadig tænker…hvad mener du ?? Så kan jeg fortælle at Sarah Jessica Parker fra “Sex and the city” er frontfigur for denne farveteknik. Vi kan lave balayage i skulderlængde hår, langt hår, i krøllet og i glat hår. Det er balayageteknikken der afspejler resultatet og det er noget vi rigtig godt kan lide at praktisere i HAIRVÆRK.

Snak endelig med os ang det helt rigtige farvevalg til dig. En balayage kan laves så den er langtidsholdbar og det vil der kunne tages hensyn til under indlæg. Fortæl os om dit behov og dine ønsker, vi skal nok komme i mål med noget der vil kunne passe til dig, dit hår og dine ønsker. En glossing mellem dine balayage-behandlinger vil vi anbefale. – spør endelig !

BOOK TID TIL DIN BALAYAGE HER eller lyder teknikken ikke som en for dig, tjek da vores babylights ud.

Balayageteknikken er kreativ, aldrig ens og derfor meget personlig til kunden og sjov for os HAIRværk’ere at udføre. Vores afblegning til balayage-brug er særlig udviklet til dette. Vi bruger REDKENS FREE HAND blond.idol. Den er lavet på ler….

Det vil sige at den tørre udvendig og forbliver fugtig indvendigt, det gør at vi kan “male” den på og at den ikke skal pakkes ind i papir. ( Det er faktisk det samme som en juledekoration, I ved, lyset kan man rokke længe med inden det låser sig fast ). I denne FREE HAND anbefaler vi at bruge bonder, som er et proteinmolekule vi kan tilsætte for at holde håret intakt gennem lysningsprocessen.

Vores bonder er certificeret til grøn salon, hvilket betyder at det er lavet på planteekstrakter. En sådan farveprocess afslutter vi altid med en toning for at afbalancere, give shine og lukke skællaget på håret. Din balayage bliver glad hvis du har den rigtige hjemmepleje. Hvad er den rigtige hjemmepleje så ? Det skal du snakke med en HAIRVÆRK’er om, da dit hår har brug for forskellige ting på forskellige tidspunkter.