CURL CUT / CURLY GIRL

Har du hørt om CURL CUT ? CURLY GIRL METODEN ? Den praktiserer Charlotte Bruun i Hairværk Vejle. Hun er certificeret og uddannet specifik på området til at udføre ovennævnte, undervise dig i brugen af din CURL CUT og ekspert i vejledning af godkendt hjemmepleje dertil.

Charlotte fortæller :

Hvad er en CURL CUT ? – en CURL cut hjælper dine naturlige krøller til at få det smukkeste udtryk ved hjælp af en grafisk klipning ( der klippes efter dine krøller ). Hertil en grundig forklaring på CURLY GIRL METODEN som handler om det produktvejledning og måden du vasker og styler dine krøller på.

Der anbefales produkter UDEN sulfat, silikone og udtørrende alkohol. Ligeledes anbefales der ikke brug af olie og voks.

Spørgsmål mine kunder stiller mig : – Hvor meget klipper du af ? Mit svar er altid “kun det du vil have af”. Din tid o min stol er DIN og du bestemmer.

Kan man få en CURL CUT uden at være med på CURLY GIRL METODEN ? – Det kan man sagtens. Det hjælper helt klart dine krøller at være klippet efter CURLY GIRL METODEN og jeg kan hjælpe dig i gang.

De spørgsmål jeg stiller mine CURL CUT kunder :

Kender du CURLY GIRL metoden ? Hvis ja, hvad ved du ? Hvis nej, har du lyst til at vide noget om den, hvad det er og hvad den kan gøre for dine krøller ?

Glatter du dit hår eller bruger du altid dine krøller ? Grunden til at jeg spørger om det er at, hvis du på nogle tidspunkter glatter dit hår vil du ikke blive glad for en CURL CUT. Det vil give et ulige resultat, da dine krøller aldrig er ens i begge sider og rundt på hovedet. HVIS DU GLATTER dit hår, vil jeg anbefale en almindelig klipning hvor jeg kan bruge nogle elementer fra CURLY GIRL METODEN.

Hvordan styler du dit hår ?

Ud fra dette spørgsmål kan jeg pejle min ind på hvor meget og hvor lidt tid du bruger på dit hår og derud fra kan jeg skræddersy den bedste frisure til dine krøller.

Jeg håber vi ses – du kan brokke mig her CURL CUT HOS CHARLOTTE – vælg imellem kort, mellem og langt hår ( det handler om min tid ) – Hilsen Charlotte, certificeret CURL CUT klipper.