DAMEKLIP

Dameklip i Hairværk

Dameklip i HAIRVÆRK.

Vi har gjort det endnu nemmere for dig at holde dit hår STÆRKT og GLANSFULDT. – og din hovedbund i top.

Med vores DAMEKLIP & KUR . Den Indeholder hovedbundsanalyse, detox, strukturbestemt kurbehandling af hovedbund og hår. Dejlig massage og vejledning i hjemmepleje. Til dig der vil holde din hovedbund og hår UP TO DATE, glansfuldt, sundt og stærkt. Vi anbefaler denne behandling til dig der ikke får kurbehandlet dit hår mellem dine frisørbesøg. – lad os gøre det for dig.

BOOK DIN DAMEKKLIP & KUR HER

Klipning – en betegnelse, et kæmpe univers. 
Fra helt kort – til meget langt. Fra kantede og skarpt til blødt og romantisk. 

Det fedeste er at, KUN fantasien og grundlaget der sætter grænser, de skrappe regler om hvad der er moderne og hvad der er “okay” er ophævet. Janteloven eksisterer IKKE længere. Det er blevet in at være dig selv og udtrykke dig via din klipning.

Dameklip i kort hår : Den korte dameklip har været meget på mode de seneste par år og det fortsætter. Det korte look er kommer for at blive. Flere og flere kendisser tager skidtet og står frem med deres korte dameklip. Trendsættende var TWIGGY, en af de mest berømte fotomodeller i 1960’erne. Hun startede sin karriere i 1966 med netop at blive berømt for sit hår og dameklip i kort hår.

Dameklip i kort hår / alternativet : Denne korte, lidt rodet udgave af en page, med lidt etager og bevægelse er særlig god til dig med et bredt ansigt eller en kort pande, da denne dameklip vil give lidt “længde” – og så er det en rigtig anvendelig og klædelig mellemvej til dig der ikke er helt klar til at smide de lange lokker.

Dameklip / page : Pagen – et modefænomen fra krigstiden. Den kom for at blive. Lidt historie…den klassiske page, fik luft under vingerne under 2. verdenskrig. Kvinderne på fabrikkerne havde brug for kort og praktisk hår så de kunne arbejde ugeneret. Siden da er pagen blevet modificeret og den ses som en helt almindelig dameklip i gadebilledet. Den er også kendt for at give kant og autoritet.

Dameklip / etager : Uanset hvilken længde dit hår klippes i, vil det give mere fylde at længderne ikke er lige lange. Jo længere dit hår er, jo mere vil det gavne det mere flere etager. Det vil resultere i bevægelse og fylde. Vi snakker naturligvis ikke “juletræsklip”, men med et enkelt par etager eller 3, vil det gavne din dameklip. Freestyle.

Dameklip / langt hår : Er vi under skulderlængde kan vi definere håret som langt. Her fra og indtil det ikke kan blive længere. Kunsten at mestre sådan et langt hår er at klippe bevægelse ind “under” håret. Det kan lyde en smule underligt, men det giver go mening…Lad os forklare….Med håret bygger vi håret op. Forvirret ? Det er ligesom at bygge huse. Vi starter for neden og bygger ovenpå, til sidst kan huset stå selv…og så bare i overført betydning. ALTSÅ – bevægelse der giver den rigtige volumen og fylde til din ansigtsform og du kan stadig beholde længden på din dameklip.

I HAIRVÆRK VEJLE det grundlæggende for din klipning : hovedform, skuldre, kæbelinje og hals. Balancen mellem krop og ansigt. Har du krøller ? Hår struktur – er dit hår fint og skandinavisk ? OG – hvor lang tid og hvor mange kræfter vil du bruge på din styling ?

Vi kigger på styrken ved dig og dit hår – hvilket udtryk vil vi gerne udsende ?

 

Nysgerrig på vores klip & farve behandlinger, kan du læse om vores farvevalg her : AMMONIAK REDUCERET HÅRFARVER FRA REDKEN.