SHOWPONY HAIR EXTENSIONS

Australien #1 førende HAIR EXTENSION brand er landet i HAIRVÆRK !

Hos HAIRværk er vi stolte af at introducere ; som den første salon i Vejle ; en helt speciel ny behandling i vores salon.   SHOWPONY HAIR EXTENSION ! 20% EUROPÆISK HÅR !!!!!

OM SHOWPONY :
SHOWPONY Professional er et Australsk firma med speciale i ’NY HAIR EXTENSION TEKNOLOGI’ Deres succes er baseret på holdningen til at ‘hair extensions’ skal være naturligt, smukt og stærkt. De mener ;  et kvalitets produkt er nøglen til at nå disse ovennævnte mål. Ligeledes kommer her til udryk at ‘hair extensions’ IKKE kun er volume og længde, men også er blevet et moderne mode accessories, et produkt der kan skabe highlights, fill-in-gabs, redde en dårlig klipning eller påføre volume til en opsætning/brudestyling/hårstyling.  

SHOWPONY Professional har været det førende ‘hair extensions’ brand i Australien det sidste halve årti og er brugt af kendte stylister nationalt og internationalt.   SHOWPONY er en eksklusive levenrandør til Fashion Weeks i Australien de sidste år og er nu kendt for deres fremragende kvalitet og produktsortiment.   SHOWPONY tilbyder et bredt sortiment af extensions, Clip-In Hair extensions, Tape og en ‘hair extensions’ hårpleje serie udviklet specielt til ‘hair extensions’.   SHOWPONY’ mission er at levere ‘hair extensions’ der er kendt for overlegen produkt kvalitet og uddannelse.      

#newbrandintown #showponydenmark #hairvaerkvejle #hairextensions #volumehair

BOOK TID