AMMONIAK REDUCERET HÅRFARVER FRA REDKEN – REDKEN SHADES EQ & REDKEN COLOR GELS.

REDKEN SHADES EQ & REDKEN COLOR GELS.
Shades EQ har du stiftet bekendtskab med hvis du har fået en glossing, skyllefarve eller en toning hos os. – lad os starte her :

REDKEN SHADES EQ er en professionel farvebehandling med det formål at tone, farvekorrigere eller give glans til håret. Toning, glossing, gloss, gammeldags skyllefave, ja behandlingen har mange navne. Men REDKEN SHADES EQ skiller sig ud. REDKEN SHADES EQ er en demi-permanent udviklet hårfarve der faktisk opfører sig som en balsam, hvilket gør den helt særlig.

REDKEN SHADES EQ er særlig på den måde at den efterlader dit hår skinnende, glansfuldt, let i farvepigmentet og giver dig mulighed for at flirte med en ny hårfarve fra gang til gang du besøger os, da du ikke forpligter dig 100% til sådan en demi-permanent hårfarve.

REDKEN SHADES EQ er fremstillet uden ammoniak, så der er ikke noget der lugter eller er ubehageligt når du sidder og processor.

REDKEN SHADES EQ er beriget med hvedeaminosyre, der plejer dit hår under processen og efterlader dit hår ekstra glansfuldt.

REDKEN SHADES EQ korrigerer gule toner i dit hår og udvoksede rødder. En mere skånsom blending skal du lede længe efter. Resultatet bliver majestætisk og holder forholdsvis lang tid ( naturligvis afhængig af grundlag / hårets tilstand og den rette hjemmepleje, som vi meget gerne vejleder omkring ).

REDKEN SHADES EQ er til at danse med, med sine MAX 20 min indvirkningstid. – derfor også aktuel som en farveopfrisker mellem dine store behandlingerne, efter en ferie eller inden et bal.

MED REDKEN SHADES EQ ER DER UENDELIGE MULIGHEDER, farvekortet spænder bredt og det store udland er forløbere med nye udviklede farver jævnligt.

REDKEN SHADES EQ booker du enten som en stand-alene behandling, eller som tillægsbehandling til en klip. Får du farvet / behandlet dit hår hos os i HAIRVÆRK, er REDKEN SHADES EQ en del af det flotte resultat = inkluderet i behandlingen / farvens pris.

Book den her : https://hairvaerk.planway.com/


Efter den store susses og mange tilbagevendende glade gæster besluttede vi os for at få den permanente farve der går hånd-i-hånd med REDKEN SHADES EQ – nemlig :::::: REDKEN COLOR GELS.

REDKEN COLOR GELS & REDKEN SHADES EQ er den perfekte FLYDENDE DUO.

REDKEN COLOR GELS er vores permanente hårfarve der kan måle sig med tidens trend og hårmode, samt vores kære gæsters behov og ønsker.

REDKEN COLOR GELS er vores levende, højt farvemættende, glansfulde og ammoniak reduceret permanente hårfarve.

REDKEN COLOR GELS dækker 100% grå hår og skaber en dybere dækning uden at håret behøver at være mørkere end ønsket.

REDKEN COLOR GELS har et es i ærmet, mere kold baggrund og blanke kolde nuancer – ja og så er der jo alle de andre. REDKEN COLOR GELS dækker hele paletten.

Vi er meget glade for vores valg og føler at de lækre nuancer passer godt ind til os i HAIRVÆRK.

Vi har fået en meget kyndig introduktion og farverne huses af et af frisørbranchens ældste huse hvor der fremadrette er en bred vifte at undervisningsmuligheder og kurser.

Vil du ha syn for sagen, som man siger – kan du booke en farvebehandling her : https://hairvaerk.planway.com/

Læs mere på REDKENS egens hjemmeside : https://www.redken.dk