VEJLE’S GRØNNE VALG

OM VEJLES GRØNNE VALG
Vejles Grønne Valg handler generelt om at tage miljøvenlige beslutninger og få dem arbejdet ind i din hverdag. Vejles Grønne Valg er opstået som et pilotprojekt i EU CRETHINK.

Vi kan meddeles at som de første frisører er vi kommet med i Vejles Grønne Valg. Det er vi utrolig stole af. Mange hverdagsting er kørt i stilling, har været det gennem længere tid og nogle forbedringer er i undervejs. Vi er hele tiden i proces og vores valg vil bære præg af dette koncept, så vidt muligt.

HVORFOR OS
Alle vores produkter er håndplukket fra forskellige produkterserier og valgmulighederne er mange. Alle har en miljøvenlig profil med flinke ingredienser. Du har mulighed for at købe vegansk og glutenfri. Købe et produkt der samarbejder med Naturstyrelsen og ved hver 10 solgte produkt planter et grantræ. Produkter der er certificeret til GRØN salon og produceret uden microplast.

Vi anvender, der hvor vi kan, 100% bionedbrydelige håndklæder lavet af en træmasse.

Vi har haft fokus på genbrug af inventar, der efter mange år på bagen er blevet slidt. Eksempelvis har vi lavet hylder om til “produktdisplay” og vores disk er gammelt genbrug.

Vores arbejdslyst energibesparende LED lys.

Derud over vil vi i fremtiden arbejde på at udvikle et “pantsystem” på vores produkter / brugt emballage og lave en “grøn info-bar” ved vores testprodukter i salonen.